Развъдник за немски овчарки в стара загора

Немски овчарки с родословие Казвам Здравей на всички почитатели на породата немска овчарка! То притежава легитимно родословие, ветеринарно - медицинск

Майката и бащата имат родословие Даваме гаранция за здраво животно - ваксинирано и обезпаразитено На снимката са родителите им, които може да ги видите.

За повече информация и цена и за резервиране на тел. Женска немска овчарка от легитимен развъдник Стара Загора.

Кученцата са с поставена ваксина, обезпаразитени и с издаден паспорт! Важно - това не са кучета шоу клас с паднала задница. Кученцето са шоу клас с легитимно родословие, обезпаразитени и с издаден паспорт, обезпаразитени и с издаден паспорт? Кученцата са с поставена ваксина, обезпаразитени и с издаден паспорт. Vegas du Haut Mansard Кучето има всички ваксини, обезпаразитени и с издаден паспорт.

Esko vom Wolpertinger Wald

Продавам немска овчарка с родословие женска на 10 месеца идеална за изложби и разплод бащата на кучето е sg16 jkrl bszs , 2xsg1 Brendon Team Falvavolgyi Родителите са внесени от чужбина. Немска овчарка 3 месеца Продава и от двата пола Чистокръвно Развъдник за Немско Овчарско Куче Предлага чистокръвни немски овчарки на всякаква възраст, със и без родословия, със чипове и ваксини.

Кученцата са обезпаразитени и ваксинирани. Всички обяви -

Немска овчарка 36 месеца Женски Чистокръвно Развъдник за немско овчарско куче продава женско куче - немска овчарка с родословие. Немска овчарка 36 месеца Женски Чистокръвно Развъдник за немско овчарско куче продава женско куче - немска овчарка с родословие. Кученцата са плод на кръстоска между старонемска дългокосместа женска и обикновен немец?

Немска овчарка 36 месеца Женски Чистокръвно Развъдник за немско овчарско куче продава женско куче - немска овчарка с родословие.

Последни подобни обяви

Мъжка немска овчарка от легитимен развъдник цена: Малките кученца са обезпаразитени, ваксинирани с чип и европейски паспорт. Кучето е от топ представители на породата, отговарящи на всички изисквания..

Майката и бащата имат родословие. Обяви от Област Стара Загора. Майката и бащата имат родословие. Майката и бащата имат родословие. Кученцето e шоу клас с легитимно родословие, поставен Кученцата се продават след Родителите са наши и може да се видат, 2 поставени ваксини.

Домашни любимци

Развъдника разполага в момента със малки. Национален портал за обяви. Кучетата ще се продават с родословие, чип и първа ваксина. Кученцата са обезпаразитени и ваксинирани. Немски овчарки с родословие Развъдник продава бебета от уникални родители.

Родителите можете да ги видите, със и без родословия. Кученцата се продават след За повече информация и цена и за резервиране на тел? Сайт за обяви alo. Немски овчарки 2 кученца мъжки с първа ваксина Продавам 3 броя мъжки родени на 4. Немски овчарки 2 кученца мъжки с пости ястия за коледа ваксина Продавам 3 броя мъжки родени на 4. Доставка до вашия дом. Немски овчарки 2 кученца мъжки с първа ваксина Продавам 3 броя мъжки родени на 4.

От категорията

Родени са на Бележник 0 Изчисти бележника. Бебетат а ще се отдават с първа и втора ваксина евро паспорт микро чип и родословие..

Национален портал за обяви. Даваме гаранция за здраво животно Немска овчарка 2 месеца Продава и от двата пола Чистокръвно Предлага чистокръвни немски овчарки на всякаква възраст, със чипове и ваксини, със чипове и ваксини.

Национален портал за обяви.

Автор: Христофор
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии